Udviklingsmodul

Godmorgen med MEA: Energikrisen - kan vi hjælpe virksomhederne?

mandag d. 12. december 2022
Kl. 8.15-8.55

Gratis

Tilmeldingsfrist:
søndag d. 11. december 2022 kl. 12:00

WEBINAR

Krisen er på alles læber og omtales i nyhederne hver dag. Mange virksomheder i vores målgruppe mærker energikrisen, og deres drift er påvirket af den. 

I samarbejde med Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord præsenterer MEA en update på aktuelle muligheder.

Vi starter med en kort indflyvning fra Early Warning, som står klar til at hjælpe virksomheder, der oplever den første modgang, men der er også hjælp at hente til virksomheder, der desværre står i en akut krisesituation.
Konsulent Bent Aage Madsen fra Early Warning sætter ord på den aktuelle situation samt giver et indblik i, hvordan han i regi af Early Warning oplever situationen, hvordan han hjælper virksomhederne, og hvordan vi alle sammen kan blive bedre til at henvise relevante virksomheder til Early Warning.

Derefter giver specialkonsulent Jens Martin Jacobsen fra Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord et indblik i den aktuelle krise, set fra deres faglige område. Han vil også give en perspektivering på aktuelle ordninger og tiltag, som kan tages i anvendelse, hvis virksomhederne oplever modgang.

De høje energipriser kan ikke afhjælpes her og nu, men Erhvervshusets konsulenter kan bistå virksomheder med inspiration til energibesparelser og muligheder for støtte og hjælp. Derfor slutter vi af med at høre mere om Erhvervshusets muligheder for at bistå virksomhederne med sparring og vejledning, oplæg ved virksomhedskonsulent Jens Foged, Erhvervshus Midtjylland.

Dato: Mandag den 12. december 2022
Tid: Kl. 08.15 til 08.55
Sted: Online via Teams

Tilmeld dig modulet her