Udviklingsmodul

Få indblik i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses nye strategi og investeringsplan for 2024

fredag d. 13. oktober 2023
Kl. 8.15-9.15

Gratis

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 12. oktober 2023 kl. 12:30

WEBINAR

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse skal udarbejde en ny erhvervsfremmestrategi med ikrafttræden i 2024 og sideløbende en investeringsplan for 2024.

Strategien og investeringsplanen skal bidrage til Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses arbejde med at skabe gode muligheder for, at virksomheder kan udvikle deres forretning i alle dele af Danmark. Det kræver en stærk og aktiv erhvervsfremmeindsats, hvor de mange forskellige potentialer og styrker understøttes på tværs af landet.

På dette MEA webinar får du både indblik i arbejdet med den nye strategi og med investeringsplanen for at give et billede af, hvad Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse vil fokusere på de kommende år. Du får blandt andet indblik i, hvilke indsatser, der er fokus på, og hvad der i øvrigt rører sig i Erhvervsfremmebestyrelsens arbejde.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinaret.

Oplægsholder er Emil Bjørn Ørskov, der er teamleder for Strategi, analyse og investering i Erhvervsstyrelsen. Emil koordinerer arbejdet med Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses strategi og investeringsplaner og understøtter generelt Erhvervsfremmebestyrelsens arbejde ved at levere data og viden om erhvervsfremmeindsatser og virksomhedsbehov.

Dato: Fredag den 13. oktober
Tid: Kl. 8.15-9.15
Sted: Via Teams

Tilmeld dig modulet her