Udviklingsmodul

Fremtiden er en klimaklar produktionsvirksomhed

torsdag d. 13. oktober 2022
Kl. 8.15-9.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 12. oktober 2022 kl. 12:30

WEBINAR

En klimaklar produktionsvirksomhed er en konkurrencedygtig virksomhed. De store virksomheder kræver i stigende grad overblik over CO₂ -aftrykket og konkrete reduktionsplaner. De forpligter sig til at reducere CO₂ -udledninger fra hele værdikæden - også fra deres underleverandører. Derfor kræver både de store virksomheder i Danmark og kunder på eksportmarkederne nu, at virksomheder, som er underleverandører har viden om deres CO₂ -aftryk.

Med DI’s program Klimaklar Produktionsvirksomhed understøttes Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomheders ambitiøse målsætning om, at Danmark skal have verdens første klimaneutrale produktionsindustri og skabe øget grøn eksport, vækst og beskæftigelse i Danmark.

Gennem DI’s program Klimaklar Produktionsvirksomhed skal 8.500 produktionsvirksomheder klædes på til at blive ’klimaklar’ inden 2026; det sker gennem deltagelse i et online læringsforløb og rådgivning, hvor virksomhederne blive i stand til at forstå og beregne egen CO₂-udledning og sætte reduktionsmål.

Hør programleder Line Gry Knudsen fra DI fortæller om den store udrulning af Klimaklar Produktionsvirksomhed, hvad tilbydes virksomhederne i programmet og hvad er forventningerne til resultaterne.

Dato: Torsdag den 13. oktober 2022
Tid: Kl. 8.15 til 9.00
Sted: Online via Teams

Tilmeld dig modulet her