Loading...
Udviklingsmodul

Introduktion til Globale online markedspladser (GOMPs)

onsdag d. 14. april 2021
kl. 9.00-10.30

Gratis

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 13. april 2021 kl. 13:00

WEBINAR

NB!
Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Bliv klogere på globale online markedspladser (GOMPs)

Amazon, Alibaba, OTTO, etc. interessen for Globale Online MarkedsPladser (GOMPs) er stigende - og med god grund, de er en genvej til e-eksport for danske virksomheder specielt for små og mellemstore, fordi investeringen er meget mindre end de traditionelle veje til eksport!

COVID-19 har medvirket til et stigende fokus på salg via online markedspladser (GOMPs). Måske er du i kontakt med virksomheder, som allerede har stiftet bekendtskab med GOMP? Eller med virksomheder, som er nysgerrig, men har brug for mere viden omkring online markedspladser?

På dette MEA-modul sætter vi fokus på eksport via online markedspladser!

E-eksport via online markedspladser er en genvej til eksport med relativ lav investering men der er behov for viden og gerne dedikerede ressourcer i virksomheden.

Kom og lær om e-eksport projektets erfaringer. Der ud fra undersøgelser og virksomheders erfaringer kan give dig adgang til viden og værktøjer til genvejen til succes, som du kan give videre til virksomhederne.

Real Coffee fortæller om deres erfaringer med 2 cifferet vækst ved at ændre eksport strategi fra egen webshop til eksport via online markedspladser samt hvordan de forbereder sig på at online markedspladser går deres indtog i Danmark. Læs mere her.

Agenda for webinaret:

  • 9:00: Velkomst v. Peter Ekmann, Erhvervshus Midtjylland
  • 9:10: Introduktion til e-eksport via Global Online Markedspladser v. Assistant Professor Thomas Jensen, Copenhagen Business School
  • 9:20: Identificer eksport markeder og online markedspladser relevante for virksomheden v. Assistant Professor Thomas Jensen, Copenhagen Business School
  • 9:30: World Tour of 15 Global Online Market Places v. Professor Jan Damsgaard, Copenhagen Business School
  • 10:00: Real Coffee’s erfaringer med e-eksport v. Adm. direktør Lars Mansfeld-Giese
  • 10:30: Afslutning v. Peter Ekmann, Erhvervshus Midtjylland

Dette er det første introduktionswebinar i en række af webinarer omhandlende online markedspladser.  Hvis du eller virksomhederne har lyst til at blive klogere på specifikke online markedspladser, så følg med på Erhvervshus Midtjyllands website. Der vil løbende komme dedikerede webinarer for udvalgte online markedspladser. Find datoerne og læs mere her

NB! Når du tilmelder dig webinaret for du TEAMS-linket både i din bekræftelsesmail og som kalenderinvitation.

Tilmeld dig modulet her