Udviklingsmodul

Din effektive arbejdsdag - Savner du tid, overblik og overskud?

mandag d. 21. august 2023
Kl. 8.30-15.30

Gratis

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 17. august 2023 kl. 12:30

Scandic Vest

Rytoften 3,

8210 Aarhus V

Har travlheden fået overtaget, og vokser opgavemængden og indbakkens indhold støt, mens overblikket forsvinder? Savner du mere tid til de sjove opgaver og til også at holde mentalt fri, når du har fri?

På dette MEA modul får du en øget bevidsthed om, hvordan du anvender din tid, en værktøjskasse til at få overblik, samt masser af tips til at komme på forkant. Du får redskaber til at prioritere, afstemme forventninger og skrue op for fokus og koncentration. Kurset giver dig også viden om, hvilken tidstype du og andre er, og hvad det betyder for din planlægning og for samarbejdet med andre mennesker. Kort sagt hjælper kurset dig til en nemmere hverdag, hvor du kan effektivisere din tid uden at arbejde flere timer!

Modulet er for alle, der ønsker inspiration og værktøjer til at prioritere og planlægge den travle hverdag.

Formen på kurset er en blanding af korte oplæg og diskussion. Du kommer til at arbejde konkret med værktøjerne og reflektere over deres anvendelsesmuligheder i din hverdag. Vær derfor forberedt på høj deltageraktivitet.

Det udbytte, du får med dig, er redskaber til at skabe overblik og prioritere målrettet i hverdagen. Du kender din egen tidstype og ved, hvordan du planlægger, så planen rent faktisk holder. Endelig går du fra kurset med masser af tips og tricks til at reducere afbrydelser og skabe fokus og koncentration i en travl hverdag.

Program for kurset:

 • Klare mål og korte møder
 • Et enkelt tip, der frigør tid – hver dag!
 • Fokus og koncentration: Skab de bedste arbejdsbetingelser for din hjerne
 • Fire konkrete strategier til at håndtere afbrydelser
 • Spar flere timer om ugen med effektiv mailhåndtering og smarte Outlook-tips
 • Tidstypeprofilen: Er du tidsoptimist, tidsrealist eller tidspessimist?
 • Tidsregistrering – giv din planlægning et serviceeftersyn
 • Inspiration til tidsrealistisk planlægning i en uforudsigelig hverdag
 • Prioriteringsmatrixen – brug tiden på det rigtige
 • Strategier til at ’afhaste’ hasteopgaver og styrke din prioritering
 • Forventningsafstemning – spar masser af tid ved at stille de rigtige spørgsmål
 • Nye vaner: Din strategi til en effektiv arbejdsdag
 • Opfølgning i din indbakke i to måneder efter kurset

Forskning inden for læring viser, at udbyttet og effekten stiger markant, når kurset kombineres med både forberedelse og opfølgning. Derfor skal du inden kurset forberede to opgaver, og i to måneder efter afholdelsen vil du modtage opfølgning i din indbakke.

Underviser er Trine Kolding, som er forfatter og tidscoach med speciale i personlig effektivitet og planlægning med uddannelser fra Copenhagen Business School og Danmarks Pædagogiske Universitet samt proceskonsulent og certificeret coach. Trine har undervist i tidsstyring siden 2000, igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Hun er forfatter til otte bøger om effektivitet, senest FOKUS – sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne.

Dato: Mandag den 21. august
Tid: Kl. 8.30 til 15.30
Sted: Scandic Vest, Rytoften 3, 8210 Aarhus V

Tilmeld dig modulet her