Loading...
Udviklingsmodul

Kom i gang med grafisk facilitering ll

torsdag d. 22. april 2021
08:30-10:00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 15. april 2021 kl. 13:00

WEBINAR

NB!
Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Kom i gang med grafisk facilitering ll

Få en introduktion til værktøjet grafisk facilitering

Vi er rigtig glade for at bruge ord – på skrift og i tale, men det er sjældent nok. Faktisk forstår, lærer og husker vi bedre, når noget bliver tegnet. Her kan en simpel streg på papiret eller tavlen gør en forskel. Vi forstår pludselig stoffet, situationen og hinanden, når vi tegner.

Vi har brug for at kunne SE det for os, for at kunne forstå! Fordi vores hjerne er gearet til at tænke i mønstre og former og afkoder billeder mange tusinde gange hurtigere end ord. Og her er den simple tegning en kæmpe hjælp – nu har du mulighed for at tilegne dig dette meget brugbare værktøj!

Det foregår over 2 moduler og de er gensidigt afhængige af hinanden, så du skal tilmelde dig begge moduler.

Ved tilmelding har vi brug for en adresse, hvor vi kan sende en speciel tusch til, da det er vigtigt at have det rigtige værktøj.

På dette webinar får du viden om hvordan du mere konkret kan bruge tegningen som formidler og facilitator, og hvad du med fordel kan forberede. Desuden lærer du at tegne flere ikoner og symboler og sætte dem sammen i processer.

Du får:

  • Viden om hvordan du kan bruge tegningen fordelagtigt i din formidling og processer
  • Designede relevante ikoner, som du kan bruge med det samme
  • Ideer til hvilke ikoner og symboler du kan bruge hvornår
  • En god farvet tusch tilsendt med posten inden kurset

Modulet henvender sig til alle som gerne vil have endnu et redskab til den gode kommunikation – i alle sammenhæng.

NB. Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Tilmeld dig modulet her