Udviklingsmodul

Hvordan bruger du Linkedin mere effektivt?

torsdag d. 22. september 2022
Kl. 8.15-9.45

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 21. september 2022 kl. 12:30

WEBINAR

NB. Når du tilmelder dig her, vil du på et tidspunkt modtage et eksternt tilmeldingslink, hvor du også skal tilmelde dig. Det er via det link, du skal tilgå webinaret. 

Hvad kan jeg poste om på LinkedIn? Hvad er forskellen på indlæg og artikler? Hvad er der af Do's and Don'ts på LinkedIn? Hvad sker der når jeg klikker på Like-knappen? Hvordan kan jeg øge min synlighed på LinkedIn? Skal jeg bare sige ja tak til alle invitationer jeg modtager?

Det er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på i løbet af dette MEA online inspirationswebinar samtidigt med, at du får konkret viden og inspiration fra LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company.

Formålet med inspirationswebinaret er at gøre dig tryg i brugen af LinkedIn, og samtidigt klæde dig på til at være tilstede på LinkedIn på en professionel måde samtidigt med at du kan øge synligheden overfor dit netværk.

Du får adgang en samlet ressourceside med adgang til slides, replay video af webinaret samt links til de guider som Leif henviser til i løbet af webinaret.

PS: Hvis du ikke har mulighed for at deltage på selve dagen, så tilmeld dig alligevel. Så får du nemlig tilsendt replay video af hele webinaret, som du så kan se efterfølgende.

Lidt om Leif Carlsen 

Leif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, kursusinstruktør, foredragsholder og medstifter af Social Selling Company. Han brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

NB. Når du tilmelder dig her, vil du på et tidspunkt modtage et eksternt tilmeldingslink, hvor du også skal tilmelde dig. Det er via det link, du skal tilgå webinaret. 

Dato: Torsdag den 22. september kl. 8.15-9.45

Tilmeld dig modulet her