Udviklingsmodul

AI Workshop: Brug af ChatGPT – målrettet arbejdet med ansøgninger og jobmarkedet

onsdag d. 24. april 2024
Kl. 8.30-15.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 17. april 2024 kl. 12:30

INCUBA

Åbogade 15,

8200 Aarhus N,

Lokale 5-6 i mødecenteret (grundplan)

ChatGPT har på rekordfart skabt enorm interesse – og ikke uden grund. Det er et super spændende værktøj baseret på kunstig intelligens, som kan være en stor hjælp og inspiration i rigtig mange sammenhænge.

I MEA har vi over det sidste halve år afholdt en række workshops, hvor du har mulighed for – hands-on – at lære, hvordan du bruger ChatGPT, og ikke mindst hvordan du hjælper ChatGPT til at give dig de mest relevante oplysninger.

Workshoppen vil være en kombination af undervisning/viden og øvelser. Formiddagen vil være grundviden, hvor der bliver leget med funktionaliteten, mens eftermiddagen vil være konkret arbejde med egne emner og ønsker.

Denne workshop er for dig, der til daglig arbejder med mennesker, som er i en jobsøgningssituation, og som kunne have gavn af at anvende ChatGPT i deres arbejde med at gøre deres ansøgninger relevante og målrettede.  

Der er tale om et grundlæggende forløb, hvor vi kommer igennem de grundlæggende funktioner og forståelse af ChatGPT. Workshoppen er derfor både målrettet dig, som kender lidt til brugen af ChatGPT, men også til dig, som ikke tidligere har arbejdet med ChatGPT.

På denne MEA workshop kommer vi igennem følgende program:

8.00-8.30: Morgenmad

8.30-12.00: Grundviden

Formiddagen er grundmodulet, hvor du får indblik i, hvordan du bedst muligt kommunikerer med ChatGPT (hvordan du prompter). Vi kommer her til at være nysgerrige på de muligheder, der er, og ”lege” med, hvilke resultater der kommer, hvis vi spørger ind på forskellige måder.  

I løbet af formiddagen bliver du blandt andet klogere på: 

  • Hvad er ChatGPT og hvad kan jeg bruge den til?
  • Hvordan bruger jeg ChatGPT, og hvordan hjælper jeg den med at levere et så præcist resultat som muligt?
  • Hvad skal jeg være opmærksom på?

12.00-12.30: Frokost

12.30–15.00: Eftermiddag – for dem der arbejder med ansøgninger og jobmarkedet

Eftermiddagen sætter fokus på præcis det, som optager dig i din hverdag. Du kommer her til at arbejde konkret med noget, du sidder med til daglig. De ting, vi kommer omkring, er:​

  • Brug af ChatGPT som sparringspartner og idegenerator til målretning af ansøgning
  • Anvendelsesmuligheder i forbindelse med undersøgelse af markedet for den virksomhed, de jobsøgende vil søge job hos.
  • Hvordan kan den jobsøgende bruge ChatGPT til at gøre sin ansøgning endnu mere relevant og vinkle den i forhold til den konkrete virksomhed.
  • Hvad skal den jobsøgende være opmærksom på, når han/hun bruger ChatGPT.

Underviser er Lone Drewes, der i mere end 20 år har drevet kommunikations- og webbureauet Infoserv. Lone har siden ChatGPT blev en realitet anvendt det i sit arbejde dagligt samt hjulpet en lang række af virksomheder i gang med at anvende det i deres kommunikation. Desuden er Lone en god inspirator og er både underholdende og pædagogisk i sin undervisning.

Tilmeld dig modulet her