Udviklingsmodul

Få engagement i dine webinarer

torsdag d. 25. august 2022
Kl. 8.15-9.15

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 24. august 2022 kl. 12:30

WEBINAR

De senere par år har mange af os afholdt en stigende mængde webinarer. Og vores deltagere har vænnet sig til formatet, fordi det er så udbredt nu. Men samtidig har du, som afholder webinarerne, måske også oplevet, at det er langt sværere nu at få det samme engagement, som du måske kunne i starten. Det er heller ikke altid så let at få det samme fremmøde til webinarerne. Og vi ved samtidig, at de, der møder op og deltager, er langt mere tilbøjelige til at handle på det call-to-action, vi har i vores webinar.

I det her webinar får du masser af praktiske tips og tricks til, hvordan du kan få dine tilmeldte til at få lyst til at dukke op, hvordan du kan sammensætte din præsentation, så emnet med det samme fænger dit publikum, og hvordan du kan arbejde med at holde engagementet oppe under hele webinaret.

På dette MEA-webinar vil du møde Lise Halskov, business mentor og indehaver af www.onlinehaj.dk. Lise arbejder med online markedsføring og har i særdeleshed fokus på afholdelse af webinarer, som hun selv har afholdt omkring 300 af i de sidste 10-12 år.

Tilmeld dig modulet her