Udviklingsmodul

Succes sammen - En dag med fokus på samarbejde, organisering og trivsel

onsdag d. 26. oktober 2022
Kl. 8.30-15.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 19. oktober 2022 kl. 12:30

Scandic Silkeborg

Udgårdsvej 2, 

8600 Silkeborg

På dette MEA modul får vi besøg af Mr. Kerneopgave Anders Seneca. Det vil blive en anderledes dag som har samarbejde, prioritering og trivsel i fokus. Bliv klogere på det, når du skal ud og vejlede virksomhederne. 

Omdrejningspunktet er kerneopgaven. Kerneopgaven er en succesbeskrivelse. Det handler ikke om det bedst tænkelige, men derimod om det bedst mulige. Dagen giver dig inspiration til, hvordan du som professionel fremmer et fælles mulighedsrum og muligheden for at fejre fælles succes (endnu mere). Det handler om at gøre godt endnu bedre.

Ét er at kende kerneopgaven - noget helt andet er at løse kerneopgaven bedst muligt sammen.

Fokus på kerneopgaven er konkret afsæt for nytænkning af (team)samarbejde, professionelt arbejdsfællesskab, kvalitet, prioritering og trivsel på arbejdspladsen. Vi er ikke ansat til at trives - men trives derimod når kerneopgaven er konkret.

Fremfor at tænke ud af boksen, er gevinsten stor, når vi i stedet kigger ind i boksen og sætter fokus på, hvad vi sammen skal lykkes med. Det handler om kerneopgaven, den fælles motivation - og hvordan vi styrker det fælles VI i opgaveløsningen.

Denne dag er en dag, der skaber inspiration, refleksion og motivation til det videre arbejde med kerneopgaven, vinklet til deltagernes hverdag og virkelighed.

Dagens pointer og perspektiver vil kunne omsættes til din egen praksis på forskellig vis. Du kan bruge dagen som afsæt for egentlig proces såvel som bred inspiration til, hvordan du selv gør en god arbejdsplads endnu bedre - Du har den arbejdsplads du fortjener. 

Vores fokus vil derfor være på, hvad vi gennem egen adfærd kan få til at ske.

  • Konkrete værktøjer til hvordan du gør gruppen til et team, der lykkes som professionelt arbejdsfællesskab frem for som privatpraktiserende enmandshære.
  • Greb til hvordan du skaber og skærper fokus på de fælles succeser frem for egne standarder.
  • Struktur skaber kultur, du får indsigt i, hvordan vi med afsæt i kerneopgaven kan nytænke organisering, hvor vi ikke laver det samme, men lykkes med det samme.
  • Du skal ikke lave mere for at lykkes bedre - få inspiration til, hvordan du gennem ikke-handling lykkes bedre med prioritering, strategisk og praktisk
  • Vi er ikke ansat til at trives - få indsigt i, hvordan I gennem konkret kerneopgave effektfuldt nytænker og styrker trivsel arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. 

Der vil ikke være tale om en leder-vinklen, men derimod hvordan vi skaber og skærper det succesfulde samarbejde om kerneopgaven.

Dagen vil være en blanding af oplæg og diskussion.

Oplægsholder er Anders Seneca. Anders er stifter af konsulentfirmaet Dogmekompagniet, foredragsholder og forfatter – og er grundlæggende optaget af, hvordan man som leder skaber innovation i organisationer, der ikke er innovative. Anders Seneca tør udfordre ro, systemer, regler og regneark – og har i en årrække været leder i den offentlige sektor – med humøret og håbet intakt.

Dato: Onsdag den 26. oktober fra 8.30 til 15.00
Sted: Incuba, Åbogade 15, 8200 Aarhus N

OBS: Da der er begrænset antal pladser kan der kun tilmeldes max 2 fra hver arbejdsplads. Hvis I ønsker at deltage med flere så kontakt Malene Thune på mth@erhvervshusmidtjylland.dk. Der vil så blive tildelt ekstra pladser efter det muliges kunst.

Tilmeld dig modulet her