Loading...
Udviklingsmodul

Mød klyngerne We Build Denmark & Odense Robotics

tirsdag d. 27. april 2021
kl. 8.15-9.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 26. april 2021 kl. 13:00

WEBINAR

NB!
Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Mød klyngerne We Build Denmark & Odense Robotics

14 nye viden- og erhvervsklynger er blevet udpeget.

I MEA vil vi gerne give mulighed for at få et lidt dybere indblik i, hvad de nye klynger skal arbejde med, deres formål, opgaver og tilbud til virksomhederne.

Med en række ”Godmorgen med MEA” får klyngerne derfor mulighed for at præsentere sig selv og deres planer på både kort og lidt længere sigt.

Den 27. april kl. 8.15 til 9.00 har I mulighed for at møde We Build Denmark og Odense Robotics - det bliver med garanti en spændende morgenstund. 

Program:

  • Godmorgen
  • Præsentation af We Build Denmark - ved adm. direktør Christina Melvang
  • Præsentation af Odense Robotics – ved CEO Mikkel Christoffersen

En kort introduktion We Build Denmark
WE BUILD DENMARK er resultatet af en sammenlægning af en række eksisterende organisationer og netværk indenfor byggeri og anlæg i Danmark.

Formålet er at skabe ét stærkt samlingssted for alle i bygge- og anlægsbranchen – både virksomheder, vidensinstitutioner og det offentlige – om fremtidens bæredygtige og digitale teknologier, smarte byer og lokalområder, innovation, forretningsudvikling, produktivitet, vækst og internationalisering. Klyngen dækker hele Danmark med hovedkontor i Albertslund, regionale kontorer i Odense og Aalborg og et filialkontor i Næstved. De arbejder også på at få etableret et filialkontor i Midtjylland.

Der bliver desuden et tæt samarbejde med BLOXHUB i København og med Gate 21’s kontor på Lolland og dermed kobling til Femern-projektet.
Læs mere om We Build Denmark her 

En kort introduktion Odense Robotics
Erhvervs- og teknologiområdet robot- og droneteknologi dækker udvikling og produktion af teknologier, der har til formål at effektivisere og øge produktionen på tværs af brancher.
Området omfatter fx overvågende droner, samarbejdede robotter og semiautonome systemer. Området er udpeget af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse som spirende område.
Læs mere om Odense Robotics her 

Tilmeld dig modulet her