Loading...
Udviklingsmodul

Gejst og kreativitet i detailbranchen under Corona

torsdag d. 28. januar 2021
Kl. 9.00-9.15

Gratis

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 28. januar 2021 kl. 08:00

WEBINAR

NB!
Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Gejst og kreativitet i detailhanden under COVID-19

Detailhandlen har været udsat for noget af en rutchetur i Coronaens levetid. 

Nogle har haft det hårdt, mens andre har haft fremgang. Under første bølge var der stor kreativitet og sammenhold omkring detailhandlen. Men nu står vi over for endnu en nedlukning. Hvad betyder bølgen for kreativiteten, sammenholdet og entusiasmen? 

På dette MEA webinar vil Per Nyborg lede dig igennem, hvordan han med sin store, både faglige og praktiske, viden har set detailhandlen.

Han kommer ind på ideer og tiltag, som de enkelte butikker, lokalsamfund samt handelsstandsforeninger har i gang sat for at stå sammen om at komme igennem pandemien. Per vil også komme ind på, hvad han ser der sker i forbindelse med endnu en nedlukning.

Oplægsholder er Per Nyborg er adm. dir. for ICP A/S. Per har været med til at planlægning af centerstrukturen i de fleste kommuner i Danmark ligesom han gennem mange år har været rådgiver på alle niveauer i detailhandlen.

NB. Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Tilmeld dig modulet her