Loading...
Udviklingsmodul

Mød Klyngen for Avanceret Produktion: MADE og klyngen Maritime & Logistics Innovation Denmark: MARLOG

torsdag d. 03. december 2020
Kl. 8.15-9.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 02. december 2020 kl. 13:00

WEBINAR

Mød Klyngen for Avanceret Produktion: MADE og klyngen Maritime & Logistics Innovation Denmark: MARLOG

14 nye viden- og erhvervsklynger er netop blevet udpeget.

I MEA vil vi gerne give mulighed for at få et lidt dybere indblik i, hvad de nye klynger skal arbejde med, deres formål, opgaver og tilbud til virksomhederne.

Med en række ”Godmorgen med MEA” får klyngerne derfor mulighed for at præsentere sig selv og deres planer på både kort og lidt længere sigt.

Den 3. december kl. 8.15 til 9.00 har I mulighed for at møde MADE og MARLOG – det bliver med garanti en spændende morgenstund. 

Program:

 • Godmorgen
 • Præsentation af MADE – ved sekretariatschef i MADE Dorte Gram Nybroe
 • Præsentation af MARLOG - ved CEO Mikkel Hansen

En kort introduktion af MADE og MARLOG

 • MADE
  Erhvervs- og teknologiområdet avanceret produktion dækker værdikæder inden for fremstillingsindustri, produktionsvirksomhed og automationsteknologi. Et væsentligt delsegment består af virksomheder inden for maskinfremstilling. Klyngeindsatsen skal styrke digital produktion og anvendelse af nye avancerede materialer gennem samarbejde mellem produktionsvirksomheder og danske forskningsmiljøer inden for materialeteknologi
  Læs mere om MADE her
   
 • MARLOG
  Erhvervs- og teknologiområdet maritime erhverv og logistik dækker hele værdikæden fra produktion og udvikling af udstyr og teknologi til management, service og logistik fra global afsender til modtager. Det omfatter søtransport, end-to-end-logistikløsninger på tværs af land og vand og i luften og relaterede gods- og persontransportområder med beslægtede behov og potentialer for udvikling og innovation.
  Læs mere om MARLOG her

Tilmeld dig modulet: Mød MADE og MARLOG her