Loading...
Udviklingsmodul

Du skal ikke høre efter - du skal lytte

torsdag d. 04. marts 2021
9.00-10.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 03. marts 2021 kl. 13:00

WEBINAR

NB!
Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Du skal ikke høre efter – du skal lytte

Oplægget skal give dig, som eksempelvis arbejder med at servicere og vejlede iværksættere og virksomheder, viden og kompetenceudvikling i kommunikation og fokuseret lytning. 

Udviklingsmodulet giver dig indsigt i, som du kan bruge i dit arbejde med at vejlede virksomheder og iværksættere, men som du også kan bruge i det gode samarbejde, i ledelse eller privat.

På dette MEA webinar folder vi begrebet ”at lytte” ud og giver gode råd til, hvordan du kan udvikle din lyttekompetence.

  • Vi starter med at argumentere for lyttebehovet i organisationer
  • Vi undersøger også lyttebegrebet og giver konkrete og praksisnære anvisninger til udvikling af lyttekompetencen –både individuelt og på organisatorisk niveau i grupper
  • Du får gode råd til at gribe lytningen rigtigt an og tips til, hvordan du udvikler dine lyttekompetencer

På dette webinar får du en øget bevidsthed om, hvorfor du skal udvikle din lyttekompetence, som er et vigtigt skridt på vejen til den reelle og værdiskabende aktive lytning.

Oplægsholder er Peter Jensen som arbejder hos Finanssektorens Uddannelsescenter, hvor han arbejder med udvikling af ledelse og organisation samt eksekvering af strategi. Han står for eksempel for strategiske forløb i kompetenceudvikling, facilitering af workshops, coaching og træningsprogrammer med udvikling af medarbejdere, teams og ledelse, personlig udvikling og kommunikation samt procesledelse.

Peter er desuden underviser på FU’s lederuddannelser Den Nye Leder, Forandringsledelse og digital omstilling og Master i Ledelse. Peter har en BA i voksenpædagogik, en HD i Organisation og ledelse, samt en EMCC certificeret systemisk coachuddannelse, systemisk projektledelse samt en master i NLP. 

NB. Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Tilmeld dig modulet her