Loading...
Udviklingsmodul

Mindmap - skab større overblik

onsdag d. 07. april 2021
Kl. 9.00-11.30

Gratis

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 25. marts 2021 kl. 08:00

WEBINAR

NB!
Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Mindmap - skab større overblik

Mindmap er oplagt at bruge hver gang du har en opgave, der kalder på overblik.

Det kunne også være et arrangement, ugens opgaver, manuskriptet til et foredrag eller et kursus, din forberedelse til et møde – ja anvendelsesmulighederne er uendelige.

Mindmap-teknikken går ud på at udarbejde et mønster af notater frem for at notere lineært. Metoden appellerer både til forstanden og til kreativiteten – og for ofte skjulte evner frem hos brugeren.

Vi arbejder med håndlavede Mindmaps – men kender du muligheder og grundreglerne får du meget mere ud af et evt. it-mindmap-program.

Indhold:

  • Eksempler på brug af Mindmap fra det helt enkle til mere komplekse Mindmaps.
  • Visuelt overblik – sådan gør du. Her lærer du grundreglerne.
  • Øvelse: Den mindre planlægningsopgave
  • Avanceret Mindmap-teknik (Satellit Mindmap)
  • Øvelse: Satellit Mindmap
  • Afrunding

Materiale:

Du får tilsendt bogen ”Visuel Mind Mapping” og et sæt med stabilo-tuscher i forskellige farver inden webinaret. Ved tilmelding skal vi derfor bruge den adresse du gerne vil have det sendt til. For mange vil det lige nu være din private adresse. 

Underviser:

Kirsten Andersen, Mnemosyne Kurser & Forlag. Kirsten Andersen er medforfatter til flere bøger herunder bogen ”Visuel Mind Mapping”.  

Kirsten underviser, holder foredrag og webinarer i blandt andet Mindmap, Præsentationsteknik, Effektive møder, Planlægning mv. Kirsten har endvidere medvirket som ekspert ved udvikling af flere e-læringsprogrammer for Moderniseringsstyrelsen.


NB. Bemærk at du fremadrettet modtager TEAMS linket via kalenderinvitationen og i bekræftelsesmailen. Du får altså linket til webinaret med det samme, når du tilmelder dig. 

Tilmeld dig modulet her