Loading...
Udviklingsmodul

Mød klyngerne Energy Cluster og Digital Lead

mandag d. 07. december 2020
Kl. 8.15-9.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
søndag d. 06. december 2020 kl. 13:00

WEBINAR

Mød klyngerne Energy Cluster og Digital Lead

14 nye viden- og erhvervsklynger er netop blevet udpeget.

I MEA vil vi gerne give mulighed for at få et lidt dybere indblik i, hvad de nye klynger skal arbejde med, deres formål, opgaver og tilbud til virksomhederne.

Med en række ”Godmorgen med MEA” får klyngerne derfor mulighed for at præsentere sig selv og deres planer på både kort og lidt længere sigt.

Den 7. december kl. 8.15 til 9.00 har I mulighed for at møde Energy Cluster og Digital Lead – det bliver med garanti en spændende morgenstund. 

Program:

 • Godmorgen
 • Præsentation af Energy Cluster v. CEO Glenda Napier
 • Præsentation af Digital Lead  v. Director Bo Sejer Frandsen

En kort introduktion af Energy Cluster og Digital Lead

 • Energy Cluster
  Erhvervs- og teknologiområdet energiteknologi dækker teknologier relateret til produktion af energi og til energieffektive løsninger i erhvervsmæssig sammenhæng.

  Området omfatter brancher og værdikæder inden for energiproduktion, -infrastruktur, -lagring, -transport, -konvertering, -planlægning, energieffektive teknologier, elektrificering, sektorkobling, design, rådgivning og integration af systemer.
  Læs mere om Energy Cluster her

 • Digital Lead
  Erhvervs- og teknologiområdet digitale teknologier dækker IT-virksomheder, der udvikler software og IT-relaterede produkter og services inden for blandt andet kunstig intelligens, machine learning, computerteknologi, digital kommunikation, big data, blockchain, dataanalyse og Internet of Things.
  Læs mere om Digital Lead her

Tilmeld dig modulet: Mød Energy Cluster og Digital Lead her