Loading...
Udviklingsmodul

Ejerskifte

Ejerskifte

tirsdag d. 08. oktober 2019
Kl. 09.00-14.30

Gratis

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 24. september 2019 kl. 12:00

Vækstfonden

Tronholmen 3, 3.sal

8900 Randers

Ejerskifte 
- Personlig afklaring, samspil og udfordringer i den svære kunst at sælge

Op til hver anden virksomhed skal skifte ejer inden for de næste 10 år. Det er en stor beslutning at købe eller sælge virksomheder. Lige som ved køb og salg af fast ejendom, er der store konsekvenser i de beslutninger og handlinger, som både køber og sælger foretager. Hvordan er det rigtige samspil mellem den gamle ejer, køberen og eventuelle eksterne investorer? Mange virksomhedsejere har for længe håbet til det sidste på, at et eller flere familiemedlemmer vil overtage, men mange får brug for en anden løsning.

Vækstfonden giver tirsdag den 8. oktober 2019 deres version af, hvad et succesfuldt ejerskifte indeholder og vejen dertil samt, hvad de lægger vægt på, hvis de er en del af løsningen. Der vil også komme en virksomhedsejer, som vil fortælle sin historie og de udfordringer der har været i forbindelse med ejerskifte. 

"Ejerskiftebarometeret" – et værktøj til personlig afklaring
Center for Ejerledede Virksomheders nye værktøj "Ejerskiftebarometeret" er et dialogværktøj til at hjælpe ejerledere med personlig afklaring og handling i forbindelse med exit. Værktøjet er udviklet som et dialogværktøj og kan bruges af ejerlederen sammen med en, de er fortrolige med - fx en rådgiver. Præsentationen af værktøjet vil være en kombination af selve præsentation og workshop. 


PROGRAM:

Kl. 08.30: Rundstykker, kaffe og netværk

Kl. 09.00: Velkomst

Kl. 09.05: Vækstfonden 
                v/Allan Sørensen, Vækstfonden

Kl. 10.00: Virksomhedsejer fortæller sin historie omkring ejerskifte

Kl. 11.00: Ejerskiftebarometeret - del I 
                v/Ellen M. Korsager, CBS

Kl. 12.30: Frokost og netværk

Kl. 13.15: Ejerskiftebarometeret - del II 
                v/Ellen M. Korsager, CBS

Kl. 14.30: Tak for i dag


Tilmelding
Modulet er gratis og vil blive afholdt hos Vækstfonden i Randers. Der er kun 35 pladser på dette modul, så tilmeld dig allerede i dag.

 


Tilmeldingsfrist:
24. sept. kl. 12.00

Tilmeld dig her 

keyboard_arrow_up