EU døgn

Erhvervsudviklingsdøgn 2023

Erhvervsudviklingsdøgn 2023

torsdag d. 27. april 2023
og fredag d. 28. april 2023

Tilmeldingsfrist:
fredag d. 24. marts 2023 kl. 23:55

EU-døgnet afholdes i:

Klimatorium, Havnen 8, 7620 Lemvig


Glæd dig til MEA’s Erhvervsudviklingsdøgn 2023, der afholdes i Lemvig Kommune. Vi ser frem til at åbne dørene til et døgn fyldt med faglig viden, inspiration og sparring samt gode muligheder for at netværke med kollegaer i erhvervsfremme- uddannelses- og beskæftigelsessystemet
 

Energi har længe været et varmt emne – ikke mindst i 2022, hvor energi meldte sig på banen, forklædt som krise. Men hånd i hånd med kriser går også kreative hjerner, som tænker på muligheder og udvikling.

Klimadebatten og -indsatsen fylder meget både politisk, virksomhedsmæssigt og hos os alle hver især. Der arbejdes heldigvis på mange fronter for at løfte den store opgave, der ligger foran os.

Derfor sætter vi torsdag den 27. april fokus på energi og klima

Vi er i Lemvig, og her er vand og Power-to-X (PtX) store satsninger. PtX-brændstoffer har en væsentlig rolle at spille i den grønne omstilling af transport og industri, hvor elektrificering kan være for dyrt eller ikke praktisk muligt. Det er vurderingen, at PtX kan blive en væsentlig brik i Danmarks fremtidige energisystem. Derudover har Danmark store eksport- og erhvervspotentialer på PtX-området.

Men hvad er PtX – sådan helt ind til benet? Og hvordan kan det få stor indflydelse på Danmarks energiforsyning og eksport?

Der er mange satsninger i Danmark, og vi skal have de rigtige kompetencer for at kunne løfte det hele. Vi slutter formiddagen af med et spændende oplæg, som sætter fokus på, om vi har kompetencerne, og hvad der skal til for at vi i Danmark kan løfte de muligheder, som ligger foran os.

Fredag den 28. april sætter vi fokus på oplevelsesøkonomi og et udfordret arbejdsmarked

Fredag formiddag sætter vi fokus på to hovedområder, som begge er emner, der fylder for rigtig mange virksomheder – både generelt, men også for virksomheder indenfor oplevelsesøkonomi. Vi sætter nemlig fokus på oplevelsesøkonomi, og hvordan dette er grebet an i det vestjyske.

Det andet emne, vi sætter fokus på, er arbejdsmarkedet – både det mere traditionelle, men også i forhold til arbejdskraft på kanten, hvordan det kan håndteres, og hvad det kan give den enkelte virksomhed.

Det er en formiddag spækket med anderledes, sjove og ikke mindst lærerige oplæg, oplevelser og debat. 

Læs mere og tilmeld dig Erhvervsudviklingsdøgnet her

Tilmeld dig allerede i dag. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 24. marts 2023 kl. 23.55.
Har du spørgsmål til din tilmelding kan du kontakte MEA på info@mea.dk eller Malene Thune på tlf.: +45 20 98 80 25

Erhvervsudviklingsdøgnet er forbeholdt offentligt ansatte i det midtjyske uddannelses-, beskæftigelses- og erhvervsfremmesystem. Evt. private konsulenter/rådgivere eller andre, der måtte ønske at deltage, kan kontakte info@mea.dk, hvorefter de vil blive kontaktet i forhold til, om det er muligt.


Flere events

Vil du vide mere?

Læs mere og tilmeld dig her