Loading...
EU døgn

Erhvervsudviklingsdøgn 2019

Erhvervsudviklingsdøgn 2019

torsdag d. 05. december 2019
og fredag d. 06. december 2019

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 24. oktober 2019 kl. 12:00

Hedensted kommune

 - Nærmere placering angives senere

Vi gør status på det første år med det nye erhvervsfremmesystem og sætter fokus på, hvordan FN’s 17 verdensmål kan medvirke i virksomhedernes vækst og udvikling.


Det første år med det nye erhvervsfremmesystem er ved at være gået og vi gør status på, hvordan det er gået, og hvad der er i fokus i den nærmeste fremtid.

FN’s 17 verdensmål er i fokus, hvad enten vi ser på det nationalt, som kommune, som virksomhed eller som enkelt individ. Erhvervsudviklingsdøgnet (EU-døgnet) har derfor et umiddelbart todelt fokus, men som på rigtig mange områder hænger sammen.

Programmet for EU-døgnet 2019 præsenterer dig for erfaringer og tanker fra virksomheder, organisationer og projekter i forhold til status og fremtid både med det nye erhvervsfremmesystem og FN’s verdensmål.

Erhvervsudviklingsdøgnet 2019 afholdes i år i Hedensted kommune. Her skal vi bl.a. opleve flere af kommunens spændende virksomheder og organisationer. Det spændende to-dagsprogram for Erhvervsudviklingsdøgnet offentliggøres ultimo oktober 2019. 

Af hensyn til lokaler og hotelværelser vil vi gerne allerede nu have tilsagn, om du ønsker at deltage og om det er MED overnatning eller UDEN overnatning. 

- Så skal du med, vil vi gerne, at du forhåndstilmelder dig allerede i nu og senest den 24. oktober 2019 kl. 12.

EU-døgnet er forbeholdt offentligt ansatte i det midtjyske uddannelses-, beskæftigelses- og erhvervsfremmesystem.


Flere events

Forhåndstilmelding:

Tilmeld dig senest den
24. oktober 2019 kl. 12.00
 

Forhåndstilmelding

 

 

keyboard_arrow_up