Loading...
Udviklingsmodul

Global Online markedspladser (GOMPs) – gave eller trussel

Global Online markedspladser (GOMPs) – gave eller trussel

mandag d. 14. september 2020
Kl. 9.00-14.30

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 09. september 2020 kl. 09:00

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C

Online markedspladser er en varm kartoffel som nogle frygter og andre tager imod med åbne arme. Men hvad er egentlig status på online markedspladser lige nu og – helt ind til benet – hvem er det så for og hvornår giver det mening. Kan online markedspladser været et ”short-cut” til nogle markeder eller er det en klods om benet?

Dette MEA modul er opdelt i to dele.

Første del får vi en mere dybdegående introduktion til GOMPs herunder hvornår det er interessant for en virksomhed og præsentation af en cost/benefit beregning. Oplægsholder er Thomas Jensen (adjunkt ved afdelingen for Digitalisering, Copenhagen Business School. Thomas har desuden industri erfaring fra en række danske og udenlandske virksomheder og er tilknyttet projektet ”E-eksport via Online markedspladser”.

Anden del er en præsentation af Globale online markedspladser hvor vi har præsenterer Amazon. Oplægsholder er her Søren Kipling som er konsulent og Amazon specialist hos Be-Ahead.

Hvert af indlæggene indeholder et konkret værktøj som du som konsulent kan anvende i forhold til den enkelte virksomhed således at fremdriften sker i et tempo som passer til virksomheden.

Målgruppen til dette MEA modul er konsulenter som ønsker en mere dybdegående indsigt i og viden om værktøjer i forhold til at vejlede virksomheder som er i gang med eller ønsker at komme i gang med GOMPs. 

Dato: d. 14. september kl. 9.00-14.30

Sted: Aarhus

Tilmeld dig her


keyboard_arrow_up