Loading...
Udviklingsmodul

Innovation – Nye tendenser og hvordan bruges det effektivt i 2020

tirsdag d. 18. august 2020
Kl. 8.30-10.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
fredag d. 14. august 2020 kl. 12:00

WEBINAR

Arbejdet med Innovation har ændret sig meget siden det for 5 år siden tordnede igennem som det nye sorte. På dette webinar kommer vi omkring tendenser indenfor innovation og hvordan arbejdet med innovation har ændret sig over de sidste år og hvorfor denne ændring er sket.

Innovation kan være vejen til succes men det kan også være en tung byrde som giver flere frustrationer end et positivt bidrag til både arbejdsglæde og bundlinje.

På dette webinar kommer vi også omkring kendetegn for hvorfor innovation fejler i en SMV virksomhed og hvad skal man som leder skal søge at undgå. Herudover kommer vi også omkring fokus på at kunne mestre innovation og at have de nødvendige kompetencer i virksomhederne

Der vil både undervejs og i afslutningen af webinaret være mulighed for at stille spørgsmål.

Oplægsholder er Søren Hejne Hansen CEO og medejer af www.innohow.dk. Søren har arbejdet som innovationskonsulent siden 2003 og gennemført +200 kundeprojekter. Brancheerfaring fra den private sektor med store danske virksomheder samt SMV segmentet i Danmark indenfor metal, håndværk, detail, service samt fremstillingssektoren. Søren Hejne Hansen har kompetencer indenfor forretningsudvikling, Front-end Innovation, forandringsledelse og organisationsudvikling, facilitator af innovationsprocesser, brugerdreven innovation, innovationsmodeller samt kompetenceudvikling.

Tilmelding via NemTilmeld. Deltagerne modtager både en kalenderindkaldelse til Skype eller Teams og en mail med link.

Modulet vil blive fulgt op af et heldags (fysisk) MEA modul den 17. september 2020.

Tilmeld dig her


keyboard_arrow_up