Loading...
Velkommen på EU døgn

Om Erhvervsudviklingsdøgn

Erhvervsudviklingsdøgn

Er du en del af det midtjyske erhvervsfremme-, beskæftigelses- og uddannelsessystem? Og arbejder du for at skabe bedre vilkår for iværksættere og virksomheder? Så må du ikke gå glip af det årlige Erhvervsudviklingsdøgn med ca. 200 deltagere, som MEA hvert år er vært for. 

MEA afholder hvert år et Erhvervsudviklingsdøgn, hvor du kan opleve spændende virksomhedsbesøg samt få faglig viden og inspiration til dit arbejde med iværksættere og virksomheder.

Hvor afholdes Erhvervsudviklingsdøgn? 

Lokationen er forskellig fra år til år, og kommunerne i regionen skiftes til at være værts kommune for arrangementet. De sidste år har vi fx været i Holstebro Kommune, Aarhus Kommune og Horsens Kommune. 

Hvad kan jeg forvente på Erhvervsudviklingsdøgnet?

I løbet af Erhvervsudviklingsdøgnet får du mulighed for at opleve virksomheder fra lokalområdet, som vil indvie os i deres forretninger og stille skarpt på udvalgte problemstillinger og muligheder. 

Vi vil få besøg af oplægsholdere, som vil fortælle om relevante og aktuelle emner. De kan både være fra førende vidensmiljøer, konsulenter med erfaringer i god praksis eller repræsentanter fra beslutningstagerne. 

Med Erhvervsudviklingsdøgnet ønsker vi at skabe et mødested for offentlig ansatte på tværs af erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsessystemet, som giver grobund for en fælles referenceramme for arbejdet med iværksættere og virksomheder i det midtjyske. Der vil derfor være rig mulighed for at netværke med andre inden for de tre systemer, hvor I kan udveksle viden og erfaringer. 

Se med fra Erhvervsudviklingsdøgn 2017 i Aarhus

Hvad koster det at deltage på Erhvervsudviklingsdøgn? 

Der er en egenbetaling på arrangementet, som vil blive meldt ud i forbindelse med offentliggørelse af programmet. 

Hvordan tilmelder jeg mig Erhvervsudviklingsdøgn? 

Du kan tilmelde dig Erhvervsudviklingsdøgn her på hjemmesiden. 

Vi glæder os til at se dig til næste EU døgn. 

Læs om Erhvervsudviklingsdøgn 2019

keyboard_arrow_up