Velkommen på EU døgn

Om Erhvervsudviklingsdøgnet

Erhvervsudviklingsdøgn

Er du en del af det midtjyske erhvervsfremme-, beskæftigelses- og uddannelsessystem? Og arbejder du for at skabe bedre vilkår for iværksættere og virksomheder? Så må du ikke gå glip af det årlige Erhvervsudviklingsdøgn med ca. 150-200 deltagere, som MEA hvert år er vært for. 

MEA afholder hvert år et Erhvervsudviklingsdøgn, hvor du kan opleve spændende virksomhedsbesøg samt få faglig viden og inspiration til dit arbejde med iværksættere og virksomheder.

Hvor afholdes Erhvervsudviklingsdøgnet? 

Lokationen er forskellig fra år til år, og kommunerne i regionen skiftes til at være værtskommune for arrangementet. I de senere år har vi bl.a. været i Hedensted Kommune (2019), Holstebro Kommune (2018), Aarhus Kommune (2017) og Horsens Kommune (2016).

I 2021 bliver Odders værtskommune for Erhvervsudviklingsdøgnet. Døgnet afholdes den 23. og 24. september.

Læs mere om dette års Erhvervsudviklingsdøgn og se programmet her. 

Hvad kan jeg forvente på Erhvervsudviklingsdøgnet?

I løbet af Erhvervsudviklingsdøgnet får du mulighed for at opleve virksomheder fra lokalområdet, som vil indvie os i deres forretninger og stille skarpt på udvalgte problemstillinger og muligheder. 

Vi vil få besøg af oplægsholdere, som vil fortælle om relevante og aktuelle emner. De kan både være fra førende vidensmiljøer, konsulenter med erfaringer i god praksis eller repræsentanter fra beslutningstagerne. 

Med Erhvervsudviklingsdøgnet ønsker vi at skabe et mødested for offentligt ansatte på tværs af erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsessystemet, som giver grobund for en fælles referenceramme for arbejdet med iværksættere og virksomheder i det midtjyske. Der vil derfor være rig mulighed for at netværke med andre inden for de tre systemer, hvor I kan udveksle viden og erfaringer. 

Hvad koster det at deltage på Erhvervsudviklingsdøgnet? 

Der er en egenbetaling på arrangementet, som vil blive meldt ud i forbindelse med offentliggørelse af det kommende program. 

Hvordan tilmelder jeg mig Erhvervsudviklingsdøgnet? 

Tilmeldingen til dette års Erhvervsudviklingsdøgn 2021 i Odder Kommune den 23. og 24. september er lukket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig de seneste opdateringer om Erhvervsudviklingsdøgnet direkte på mail.

Læs mere om det seneste Erhvervsudviklingsdøgn den 5. og 6. december 2019 i Hedensted kommune – Læs om Erhvervsudviklingsdøgnet 2019