Om MEA

Få ny viden og netværk i MEA

I MEA – Midtjysk ErhvervsudviklingsAkademi – tilbyder vi kompetenceudvikling for dig, som er offentligt ansat, og som arbejder med at servicere og vejlede iværksættere og virksomheder i det midtjyske. 

Hvert år deltager mere end 1500 personer på vores arrangementer, hvor vi formidler den nyeste viden om relevante emner lige fra online trends til eksport og digitalisering. Oplægsholderne kan både være forskere fra førende vidensmiljøer, konsulenter med erfaringer i god praksis og repræsentanter fra beslutningstagerne.

Få ny viden og inspiration 

Vores opgave er at give dig, som vejleder iværksættere og virksomheder, den nyeste viden om, hvad der påvirker udviklingen af nye virksomheder og den fortsatte udvikling af etablerede virksomheder. Det skal styrke fundamentet for, at iværksættere og virksomheder kan få kvalificeret indsigt i eget vækstpotentiale og adgang til ny viden. 

Fokus på at skabe et mødested for networking

Udover at tilbyde arrangementer inden for en række relevante og aktuelle emner, bringer vi også mennesker sammen på tværs af erhvervsfremmesystemet, beskæftigelsesområdet og uddannelsessystemet. Du får derfor mulighed for at netværke med andre offentligt ansatte konsulenter, der også arbejder med at vejlede iværksættere og virksomheder. Erfaringerne viser, at størstedelen af deltagerne på vores arrangementer netværker med nye mennesker, hver gang vi mødes, så der vil være rig mulighed for at få indsigt i ny viden og erfaringer gennem de andre deltagere.   

Baggrund for MEA

MEA er finansieret af Erhvervshus Midtjylland, som også står for administration og afholdelse af arrangementer. Det er gratis for offentligt ansatte med virksomhedskontakt at deltage i de fleste af MEAs arrangementer. 

Her på siden kan du blandt andet finde informationer om vores kommende arrangementer her og finde materialerne fra tidligere arrangementer her. Du kan også finde informationer om MEAs tilbagevendende arrangement Erhvervsudviklingsdøgn med ca. 150-200 offentligt ansatte fra erhvervsfremme-, beskæftigelses- og uddannelsessystemet i region Midtjylland. Læs mere om det årlige Erhvervsudviklingsdøgn her.